Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[DOWNLOAD] "Tuure KilpelÀinen ja Kaihon karavaani" by Tommi E. Virtanen # Book PDF Kindle ePub Free

Tuure KilpelÀinen ja Kaihon karavaani

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Tuure KilpelĂ€inen ja Kaihon karavaani
  • Author : Tommi E. Virtanen
  • Release Date : January 05, 2018
  • Genre: Nonfiction,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 38294 KB

Description

Tuure KilpelÀinen ja Kaihon Karavaani ovat tuoneet suomalaiseen iskelmÀÀn uuden vaihteen.

KilpelÀisen iskelmÀn perinteitÀ kunnioittavat tekstit ja sÀvellykset sekÀ Kaihon Karavaanin latinalaisamerikkalaista musiikkiperinnettÀ lainaileva bÀndisoundi ovat voittaneet kansan puolelleen. KilpelÀisen johtama yhtye sopisi aivan yhtÀ hyvin Olavi Virran tribuuttikonserttiin kuin maailmanmusiikkifestivaaleille minne pÀin maailmaa hyvÀnsÀ.
Kaihon Karavaani onkin kuin tÀmÀn pÀivÀn DallapÚ, joka vie musiikin ilosanomaa Suomen jokaiseen niemeen ja notkoon. Kymmenvuotiaan yhtyeen keikkakalenteri on hengÀstyttÀvÀ; viime syksyn klubikiertueen jÀlkeen koittivat kesÀn tanssilavat ja tÀnÀ syksynÀ orkesteri lÀhtee perÀti 32 konserttisalin kiertueelle.
Karavaanin matkassa - Tuure KilpelÀinen & Kaihon Karavaanin matkapÀivÀkirja seuraa kuvin ja tekstein Kaihon Karavaania 100 vuotiaassa Suomessa vuonna 2017.

Kaiken keskiössÀ ovat KilpelÀisen tekstit, jotka puhuttelevat kuulijaa herkkyydellÀÀn ja rikkaalla kielellÀÀn. KilpelÀinen ei perinteisten rakkauslaulujen ohella pelkÀÀ kirjoittaa maahanmuutosta, hÀpeÀstÀ tai ihmissuhteiden kipupisteistÀ.
Matkakirjan kirjoittaja ja valokuvaaja Tommi E. Virtanen on kulkenut Karavaanin matkassa keskittyen kuvaamaan niin hurmoshetkiÀ keikoilta kuin hiljaisia hetkiÀ maantien varrelta tai majoituspaikoista. Kirjan punaisena lankana kulkevat KilpelÀisen lyriikat, joiden taustoja KilpelÀinen valottaa tarinoillaan.
YhtyeessÀ on kuitenkin myös viisi muuta soittajaa, jotka saavat jokainen hetkensÀ kirjan sivuilla. Kuvitusta rikastuttavat KilpelÀisen bÀndikavereistaan ja keikkamaisemista tekemÀt karikatyyripiirustukset. Teoksen graafisesta ilmeestÀ vastaa Joel Melasniemi, joka on myös KilpelÀisen levynkansien suunnittelija.


Free Books Download "Tuure KilpelÀinen ja Kaihon karavaani" PDF ePub Kindle